VerdenAustralienHotel Hotel

Om projektet

Foyeren i Hotel Hotel’s stueplan er tegnet af March Studio. Opgaven for tegnestuen var at skabe rum, som opfordrer beboere, gæster og besøgende til at blive hængende, i hvad der ellers normalt oftest er et forbigående rum. Man har løst opgaven ved at skabe en unik identitet ved anvendelse af genbrugstræ i tusindvis, som slører rummets grænser.

Limtræstømmer og præfabrikerede betonbjælker får lov til at sidde punktløst, stablet på en simpel måde, overlappende og med deres samlinger stikkende ud.

I baren er store huller blevet stanset ind i betonpladen. Hullerne tillader glimt ind i gården, og at naturligt lys kan strømme ind i rummet.

March Studio vandt World Interior of the Year prisen i 2015 for den skulpturelle udførelse med genbrugstræ i lobbyen og baren på hotellet i Canberra.