VerdenInfinski Manifesto House

Om projektet

Manifesto Huset repræsenterer Infiniski konceptet og dets potentiale: energirigtigt design, genbrugs og genanvendelige materialer, ikke-forurenende konstruktion, integration af vedvarende energi.

Projektet bygger på en bioklimatisk arkitektur, hvor formen og placeringen af huset tilpasses dets energibehov. Projektet er baseret på en præfabrikeret og modulært design, som giver mulighed for en billigere og hurtigere konstruktionsmetode. Dette modulopbyggede system gør det muligt at tilpasse sig eventuelle fremtidige ændringer eller udvidelser og på den måde at imødekomme de skiftende behov hos kunden.

Huset, på 160m2 er opdelt i to niveauer og bruger 3 genbrugte skibscontainere som struktur.

Huset bruger to typer af facadebeklædning: træpaneler, som kommer fra bæredygtige skove på den ene side og genbrugte mobile paller på den anden. Pallerne kan åbne sig om vinteren for at tillade solen at opvarme metaloverfladen af beholdervæggene og lukke sig om sommeren for at beskytte huset mod varmen. Beklædningen fungerer også som en ydre æstetisk finish, som hjælper huset med bedre at integrere sig i sit miljø.

Både udvendigt og indvendigt er op til 85 % af materialerne genbrugte og miljøvenlige: genanvendt cellulose og kork til isolering, genanvendt aluminium, jern og træ, ædeltræ kommer fra bæredygtige skove.
Takket være sin energirigtige projektering og installation af alternative energisystemer, er huset 70% energimæssigt selvforsynende.